woensdag, 10 december 2014 18:20

Mark Blomsteel 17 december optreden in Nederland!

Na de succesvolle release van album ‘Crank It’ is het dan eindelijk zo ver, in december is Mark Blomsteel in Nederland voor promotie optredens en een concert in het Isala Theater op 16 december.

 

Hij won dit jaar de prestigieuze Dutch CMA Awards voor Beste Zanger en Meest veel belovende Act, waar Ilse de Lange werd uitgeroepen tot Beste Zangeres,de in Nashville Tennessee woonachtige Rotterdammer Mark Blomsteel!

 

Samen met zijn producer en voormalig manager van The Beach Boys, Fred Vail weet hij een perfecte mix te creëren van verschillende muziekstijlen als country, rock en pop. Blomsteel nam zijn zojuist verschenen nieuwe plaat Crank It op in de legendarische Treasure Isle Studio die ook is gebruikt door o.a. Dolly Parton, Johnny Cash, Sheryl Crow en Mark's grote voorbeeld James Taylor.

 

17 december komt Mark Blomsteel weer even thuis. Dan geeft hij namelijk een Homecoming Concert in het Isala Theater in Capelle a/d IJssel, vlakbij de plek waar hij zelf is opgegroeid.

 

Mark Blomsteel

 

Kom allemaal kijken! Het belooft een bijzondere avond te worden waar Mark wordt bijgestaan door een aantal van Nederland's beste muzikanten.

 

Er zijn nog kaarten!! bestel ze vandaag nog klik hier

 

 {media load=media,id=2856,width=600,align=center,display=inline}

 

­