donderdag, 01 maart 2018 19:04

Darius Rucker wederom naar Amsterdam!

Darius Rucker komt wederom naar Nederland!

Hij staat op 30 oktober in de Pardiso te Amsterdam.

  De Amerikaan Darius Rucker werd in de jaren '90 bekend als zanger van de pop/rockformatie Hootie & The Blowfish waarmee hij zelfs een Grammy in de wacht sleepte.

 Na het uiteen vallen van de band startte Rucker een solocarrière waarmee hij zich zowel waagde aan R&B en Country waarbij de laatstgenoemde keuze voelde als de juiste. Rucker's eerste twee country-albums, ‘Learn To Live’ en ‘Charleston, SC 1966’ brachten vijf nummer 1-singles voort waaronder ‘Come Back Song’, ‘This’, ‘Oke’, ‘It Won't Be Like This For Long’ en ‘Don't Think I Don't Think About It’. ‘Southern Style’, zijn vierde studio country-album, bevat zijn zevende nr. 1 single ‘Homegrown Honey’, die geschreven is door Rucker, label genoot Charles Kelley van Lady Antebellum en Nathan Chapman. Deze vier albums prijkte bovenaan de Billboard Country albums chart in Amerika en zorgde voor een grote schare nieuwe fans voor Rucker.

 In 2014 won Rucker zijn derde GRAMMY-prijs voor ‘Best Solo Country Performance’ voor zijn 4x Platinum-cover van het nummer "Wagon Wheel" van Old Crow Medicine Show.

 ‘When Was The Last Time’, is inmiddels zijn vijfde album, en de eerste single, "If I Told You," mag Rucker rekenenen als zijn achtste nummer 1 op country radio.

 Koop nu kaarten!, , Check de agenda voor de details.

{media id=3815,layout=blog}

 

 

­