dinsdag, 28 mei 2019 16:50

Chase Rice naar Nederland!

 Chase Rise in Nederland

Chase Rise komt naar Nederland! Op maandag 27 januari staat hij in de Tivoli Vredenburg te Utrecht!

 De Amerikaanse countryartiest Chase Rice scoort in zijn thuisland momenteel een hit zo groot als een Stetson met Eyes On You. Het nummer is afkomstig van zijn meest recente album Lambs & Lions (2017), het eerste album voor zijn nieuwe label Broken Bow en het eerste album waarop Rice tekstueel de diepte in gaat.

 About Chase Rise 

Chase Rice is geboren op 19 september 1985 in Florida . Hij schreef mee aan de single "Cruise" van Florida Georgia Line. De EP Ready Set Roll,  kwam uit op  15 oktober 2013. Chase Rice is geboren op 19 september 1985 in Florida .

Na het afstuderen ging Chase aan het werk bij Hendrick Motorsports, bij een onderdeel van Nascar. Hij werkte in de pit crew met Jimmie Johnson tijdens twee van zijn kampioenschappen.Chase was een deelnemer in de populaire TV show ‘Survivor: Nicaragua’ van CBS. In het seizoen eindigt hij als tweede. Enkele jaren later tijdens een reünie speelt hij het nummer “Buzz Back” en kreeg hierdoor meer bekendheid als muzikant..Chase speelt vanaf kinds af aan al gitaar, zijn vader is één van zijn grootse inspiratie bronnen. Wijze raad van zijn vader: “Iedereen kan gitaar spelen, ze gaan pas luisteren als je ook zingt”. Deze raad heeft hij opgevolgt.

 

VERKOOP START 31 MEI. 10:00 - Check hier voor tickets!

 

 

­