gigs

 Midland 10 december naar Nederland

Midland komt op 10 december dan toch naar Nerderland, een jaar geleden moest Midland hun tournee uitstellen vanwege een medisch noodgeval na de geboorte van het kind van zanger Mark Wystrach en zijn vrouw Ty. 

De show was verplaatst naar 16 maart in verband met het corana virus is de datum naar de oorspronkelijke datum verplaatst.

Billy Bob Thornton naar Nederland

De Amerikaanse regisseur, acteur en zanger Billy Bob Thornton komt met zijn band The Boxmasters naar Nederland. Samen met zijn goede vriend J.D. Andrew tourt hij al sinds 2007 de wereld over. Met een sterke voorliefde voor American- Roots rock heeft het duo in al die jaren een stevige fanbase op weten te bouwen. Ze openden al voor grootheden als ZZ Top, Steve Miller, Kid Rock en George Thorogood en deze zomer staan ze als headliner in de OZ.

zaterdag, 29 februari 2020 19:04

Wade Bowen naar de Melkweg Amsterdam

Wade Bowen naar Nederland

Countryzanger Wade Bowen, geboren en getogen in Waco, Texas, gaat al zo’n twintig jaar mee in de Texaanse countryscene, maar is ook daarbuiten een graag geziene artiest. Tot 2001 zat hij met vriend Matt Miller in de band West 84, maar erna begon hij aan zijn eigen muzikale pad. Inmiddels is hij 9 studioalbums en 3 livealbums verder en werd hij onlangs door de New York Times omschreven als een oprechte zanger, die met kleine vocale gebaren en charmante teksten diep weet te raken. Dinsdag 23 juni in onze Upstairs!

Lukas Nelson

De country invloeden zijn duidelijk terug te horen in de muziek van Lukas Nelson & Promise Of The Real. Dat kan ook niet anders als je vader een van de grootste country folk zangers ooit is. Lukas kreeg niet alleen genetisch het country-gen van zijn vader Willie, maar kreeg de muziek ook met de paplepel ingegoten. Lukas kiest ervoor om het iets steviger in te steken. American rock & blues, muziek in de lijn van voorbeelden als John Fogerty en John Mellencamp. Neil Young was zo onder de indruk dat hij Lukas en zijn band vroeg om zijn album The Monsanto Years op te nemen en te touren. Lukas oogstte veel succes met zijn debuutalbum waar op twee nummer ene Lady Gaga een deuntje meezingt.

Pagina 1 van 20

Lees ook...

­