fbpx

Country Gig Recap: RaeLynn en Maren Morris in Paradiso

 De new country sterren Maren Morris en RaeLynn stonden op 22 mei op de bühne van de Paradiso!  Hieronder een compilatie van het geweldige concert.

Concertrecensie: C2C: Country to Country Amsterdam

   ‘Ik heb een meet and greet gewonnen met Keith Urban!’ Het stralende Belgische meisje kan haar geluk nog steeds niet op, in de rij bij de kassa van AFAS Live. Ook al duurt het een tijdje voordat de kassamedewerker achterhaald heeft of er wel…

Concerten in de review: Luke Combs in de Melkweg Amsterdam

     Oktober was wel weer een heerlijke country maand! Steeds meer new country artiesten komen onze kant op en hebben ons eindelijk gevonden! Hieronder een compilatie van het geweldige concert wat Luke Combs gaf op 10 Oktober in de Melkweg Amsterdam.

Festivalrecensie: Country500 in Daytona Beach

Dag 1 van de Country500 in Daytona Beach zit erop! Wat is het fantastisch om de countrymuziek te beleven op Amerikaanse bodem en dan ook nog op het middenterrein van de Daytona International Speedway. Kippenvel met 32 graden is echt mogelijk wanneer je over de…

Lady Antebellum .. in de AFAS Live ...The Day After

  Gisteren was het dan eindelijk zo ver, Lady Antebellum stond in de AFAS Live op het podium. Wat was het een geweldig concert! Hieronder foto's en video's van een onvergetelijke avond.  

Concertrecensie: Miranda Lambert - Caprera, Bloemendaal

  De laatste jaren gebeurt het steeds vaker dat Amerikaanse countrysterren voor een aantal kleinschalige optredens naar Nederland kwamen. Sinds 2014 hebben we onder meer Eric Church, Kacey Musgraves, Darius Rucker en Frankie Ballard op bezoek gehad. Maar één van de allergrootste sterren zat er…

Miranda Lambert .. Caprera Openluchttheater ...The Day After

  Gisteren was het dan eindelijk zo ver, Miranda Lambert stond live in Bloemendaal op het podium. Wat was het een geweldig concert! Hieronder wat foto's en video's van een onvergetelijke avond.  
­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok