zondag, 20 maart 2022 16:35

Scotty McCreery met Callista Clark en Tenille Arts in Melkweg Amsterdam

Door

Scotty McCreery in Melkweg Amsterdam met special guests Callista Clark en Tenille Arts

Callista Clark trapt de avond af met een weergaloze set van 45 minuten, gevolgd door een eveneens fantastische 45 minuten durende sessie van Tenille Arts. Beide dames zingen hun eigen nummers, een aantal covers (zo brengt Tenille een magistrale versie van ‘Wide Open Spaces’ van The Chicks) en samen zingen ze ook het prachtige duet ‘Breakup Songs’. Twee powervrouwen, die enkel begeleid door hun eigen akoestische gitaar, voor meerdere kippenvelmomenten zorgen.

 Tekst: Cedric Davids / Foto’s: Marc Van Der Maas

Scotty had het tijdens het interview* inderdaad bij het rechte eind: de stembeheersing van Callista is fenomenaal en Tenille zet het publiek naar haar hand, niet alleen door haar glittergitaar en haar innemende persoonlijkheid, maar ook door haar prachtige teksten en stem.

Om 21.30u is het dan eindelijk zover: Scotty McCreery en band betreden het podium en spelen meer dan een uur lang de pannen van het dak: eigen nummers (‘Same Truck’, ‘You Time’, ‘Damn Strait’…) worden afgewisseld met uitstekende covers van George Strait (‘Check Yes Or No’) en Eagles (‘Take It Easy’) en zelfs met een heuse ‘Classics’ medley waarbij Conway Twitty, Randy Travis, Johnny Cash en Alan Jackson de revue passeren. Als toegift wordt het publiek verwend met Scotty’s nummer 1 hit ‘Five More Minutes’ en met een fantastische en luid meegebrulde versie van ‘Heaven’ van Bryan Adams!

Een perfecte afsluiter van een perfecte avond! Thanks, Scotty McCreery and Friends!

 *Lees het interview met Scotty McCreery

 

Gezien: 19 maart 2022, Melkweg, Amsterdam

 

Callista Clark, Tenille Arts en Scotty McCreery

 

 

­