vrijdag, 19 mei 2023 07:36

Jimmie Allen beschuldigd van verkrachting en seksuele mishandeling

Jimmie Allen is beschuldigd van verkrachting en seksuele mishandeling. Een lid van het voormalige dagelijkse team van Jimmie Allen zegt dat de zanger haar heeft verkracht en haar herhaaldelijk seksueel heeft misbruikt en lastiggevallen gedurende een periode van 18 maanden van 2020 tot 2022.

Jimmie Allen wendde zich donderdagmiddag (18 mei) tot sociale media om zijn vrouw, Alexis, in het openbaar zijn verontschuldigingen aan te bieden voor wat hij een "affaire" noemt nadat beschuldigingen van aanranding tegen hem opdoken, en hij noemde zichzelf een "slachtoffer van mijn zwakke punten."

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn vrouw Alexis nadat ik haar heb vernederd met mijn affaire", begint Allen in een getypte verklaring die op Instagram wordt gedeeld. "Ik schaam me dat mijn keuzes haar te schande hebben gemaakt. Dat verdiende ze helemaal niet."

 

De zanger verontschuldigt zich bij zijn kinderen omdat ze "een slecht voorbeeld zijn van een man en een vader", en zegt dat hij "zal werken om een beter persoon te worden waar mijn kinderen trots op kunnen zijn. Mijn doel is om beter te zijn dan de generaties voor mij."

De "Make Me Want To"-zanger zegt dat de muziek- en entertainmentbusiness "vol verleidingen" zit, eraan toevoegend dat hij "zich schaamt dat ik niet sterk genoeg was om ze te weerstaan. Ik zal niet langer het slachtoffer zijn van mijn zwakheden." 

Allen's verklaring komt een week nadat een vrouw die zichzelf identificeerde als Jane Doe een rechtszaak had aangespannen tegen de zanger in de burgerlijke rechtbank van Tennessee, waarin ze hem beschuldigde van verkrachting, aanranding en intimidatie die volgens haar duurde gedurende een periode van 18 maanden toen ze werkte als lid van zijn team van alledag.

Allen ontkende eerder de beschuldigingen in een verklaring, waarbij hij toegaf aan wat hij noemde een "consensuele" seksuele relatie met de onbekende vrouw en haar ervan beschuldigde hem via een verklaring via zijn advocaten om geld te hebben gevraagd.

De advocaat van Jane Doe heeft die bewering in een afzonderlijke verklaring teruggedraaid.

Allen en zijn vrouw kondigden hun scheiding aan op 21 april 2023, slechts enkele weken voordat de beschuldigingen naar boven kwamen. Zijn platenlabel, BBR Music Group, heeft Allen op donderdag (11 mei) geschorst nadat het nieuws over de rechtszaak bekend was geworden, en de CMA heeft zijn aanstaande optreden op CMA Fest in juni geannuleerd. Delaware State University heeft ook zijn geplande aanvangsrede geannuleerd en Allen's bureau, United Talent Agency, heeft hem ook geschorst.

Jimmie Allen wordt momenteel niet strafrechtelijk vervolgd met betrekking tot de beschuldigingen van Jane Doe.

 

 

­