vrijdag, 31 januari 2020 07:40

Fotoverslag: Tyler Childers - Paradiso Noord

Tyler Childers - Paradiso Noord

Tyler Childers - Paradiso Noord

 Tyler Childers - Paradiso 29 januari 2020

De Amerikaanse Tyler Childers verbindt de traditionele muziek van zijn thuisstaat Kentucky met het moderne tijdperk. Ook kenmerkend aan de singer-songwriter is zijn rauwe, door whiskey gesmeerde stemgeluid, waardoor hij naadloos in een rijtje met artiesten als Chris Stapleton, Colter Wall en Sturgill Simpson past.

Zijn bluegrass-geboortegrond dient als ideale voedingsbodem voor de klank van zijn werk en vormt tegelijkertijd het decor van zijn tweede album ‘Purgatory’ uit 2017. Met de tien indrukwekkende nummers op deze plaat treedt Childers definitief toe tot de nieuwe generatie grootheden van het countrygenre. Zijn derde album ‘Country Squire’ komt uit in de zomer van 2019 en is wederom geproduceerd door Sturgill Simpson and David Ferguson.

Tyler is bezig met zijn tournee en op woensdag 19 januari doet de countryheld Paradiso aan. In de sfeervolle Paradiso Noord speelt hij voor een uitverkochte zaal, waar zijn fans al maanden geleden hun ticket voor hebben weten te bemachtigen. Met als Support Act: The Local Honeys. Natuurlijk is ook New Country,nl van de partij. Geniet na of mee van bijgaande, sfeervolle beelden.

 

Gezien: 29 januari 2020, Paradiso Noord, Amsterdam

 

Fotografie: Marc Van Der Maas.

 Fotografie: Marc Van Der Maas.

Gerelateerd...

Lees ook...

­