fbpx

Als we even voor half zes arriveren voor het interview met Jordan Davis staan er al twee rijen met countryfans te wachten. De VIP’s en de fans die, als vanavond om half acht de deuren open gaan, een goede plaats willen bemachtigen. Wij worden opgehaald en lopen door de nu nog lege concertzaal naar de kleedkamer van Jordan. Als we binnen komen, staat hij meteen op om ons te begroeten.

Clichématig starten we met de eerste vraag: Het is je eerste keer in Amsterdam, hoe bevalt dat tot nu toe?
Jordan begint meteen enthousiast te vertellen. Amsterdam bezoeken stond op zijn bucketlist. Hij heeft nog niet veel van Amsterdam gezien, maar tot nu toe vindt hij het geweldig. Om die reden hebben ze ook hun vlucht omgeboekt. In plaats van woensdagmorgen vliegen ze pas woensdagavond, zodat ze een dag langer hebben om Amsterdam te ontdekken.

Het is een bewolkte dinsdag in oktober en wij begeven ons richting Amsterdam. Countrymuziek wordt steeds populairder in Nederland en er worden meer en meer concerten gegeven. Vandaag is het concert van Old Dominion in de Melkweg - tot verbazing van de band zelf - uitverkocht. In het voorprogramma zullen we muzikaal worden verwend door Jordan Davis. Een rijzende ster in de countryscene.

­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok