fbpx

CMT is weer bezig met de voorbereidingen van de CMT Artists of the Year show, in de show worden new country artiesteng eëerd.

De artiesten van het Jaar 2019 zijn bekend gemaakt en zijn: Carrie Underwood, Dan + Shay, Kane Brown, Luke Combs en Thomas Rhett.

De artiesten worden op 16 oktober geëerd in het chermerhorn Symphony Center te Nashville in een speciale tv-uitzending, naast de eerbetoon zijn er live optredens van andere artiesten waaronder artiesten van buiten het country genre.

Vince Gill organiseerde een All for the Hall-evenement in het Novo Theater in L.A. dit gebeurde allemaal live op 17 september in Los Angeles met speciale gasten Emmylou Harris, Luke Combs en Sheryl Crow.

Het viertal speelde songs en wisselde verhalen uit tijdens de "gitaar pull", een informeel samen zijn waarin songwriters om de beurt optreden terwijl hun collega-artiesten luisteren of hun begeleiden.

 Op 17 september heeft de The Academy Of Country Music officieel bekendgemaakt dat Rhett Akins onderscheiden is met de allereerste Songwriter Of The Decade Award.

Backstage tijdens de Very Hot Summer Tour van zij zoon Thomas Rhett kreeg Rhett de trofee in handen. 

Rhett Akins begon zijn carrière als zanger in het begin van de jaren ´90 en had een Top 3 hit 1995 met de song That Ain’t My Truck.

woensdag, 18 september 2019 06:47

Danny Vera komt op 24 april naar AFAS Live

Danny Vera komt op vrijdag 24 april naar AFAS Live in Amsterdam, zo kondigde hij aan bij Jinek. Een bijzonder concert, want deze AFAS Live show wordt zijn grootste show op moment van schrijven. Het optreden is een bekroning van Danny’s lange carrière tot nu toe, een ware achtbaan met pieken en dalen, waarin hij uitblinkt door vastberadenheid en blinde ambitie. De laatste jaren verkoopt de zanger zijn shows zonder uitzondering uit en pakt hij, tot zijn eigen verbazing, een gouden plaat met zijn eerste echte radiohit ‘Roller Coaster’.

maandag, 16 september 2019 13:50

Brett Young werkt aan nieuwe muziek!

Brett Young heeft een pauze genomen van het schrijven van songs maar hij is nu weer klaar om terug de studio in te duiken.

Met maar liefs vijf opeenvolgende nummer 1 singles onder zijn riem, besloot Brett om na zijn huwelijk in november 2018 met zijn vrouw Taylor een ​​stap terug te nemen uit de muziekindustrie.

In plaats van touren bracht hij de tijd door met zijn vrouw, het paar verwacht een dochter deze herfst.

Pagina 1 van 330
­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok