fbpx

 71OpONuzRzL. SY470

Het is al weer tien jaar geleden dat Luke Bryan door brak met de release van Doin’ My Thing.

Nu behoort Luke tot de grootste supersterren van de laatste 10 jaar. Naar aanleiding hiervan dropt er op 4 oktober de vinyl release van het album Doin’ My Thing. 

Dit is de uitgebreide DeLuxe Edition met 13 tracks waaronder 2 zeldzame bonus tracks: Ya’ll Can Have This Town en Favorite Flowers. Deze songs waren voorheen uitsluitend verkrijgbaar bij de iTunes exclusieve versie van het album.

 miranda lambert and old gringo monarca boots gallery

Het zevende album van Miranda Lambert komt uit in november.

„Als mensen naar deze plaat luisteren, wil ik dat ze weten dat ik ze zie en hoor”, zegt Lambert in een verklaring. „Ik voel je, omdat ik gewoon een meisje uit Oost-Texas ben, dat schrijft over alles wat er in mijn wereld en de wereld van de mensen om me heen gebeurt. Ik wil dat mensen met elkaar overweg kunnen. Wees gewoon wie je bent.”

  Tyler Childers Nederland

Het nieuwe album van Tyler Childers Country Squire debuteert deze week op #1 in de Billboard’s Top Country Album lijst.

Het album telt 9 songs die geproduceerd zijn door Sturgill Simpson en David Ferguson, dit is het eerste #1 album van Tyler.

Het album Purgatory  bereikte de 17e plaats van de album lijst in 2017

woensdag, 14 augustus 2019 10:15

The Highwomen met nieuwe song!

 Highwomen Nederland

Brandi Carlile, Amanda Shires, Maren Morris en Natalie Hemby zijn The Highwomen!

 De dames hebben het gelijknamige nummer Highwomen, uitgebracht van hun aankomende album (6 september).

 De song Highwomen is geschreven door Amanda Shires, Brandi Carlile en Jimmy Webb, de laatste is ook de schrijver voor de Highwaymen uit de jaren 1980 met Johnny Cash, Kris Kristofferson, Willie Nelson en Waylon Jennings. Highwomen volgt de eerder uitgebrachte single Redesigning Women en Crowded Table

 James Barker Band

De James Barker Band komt in november naar Amsterdam!

Steengoede heartfelt country uit Canada, bekend van nummers als ‘Chills’ en ‘Keep it Simple’. Voor fans van Little Big Country, Luke Bryan en Thomas Rett. Het viertal bracht in 2017 debuutalbum ‘Game On’ uit en mag inmiddels onder andere al een Juno award voor Country Album Of The Year en Single Of The Year bij the Canadian Country Music Award op de CV bijschrijven. Als begin november de herfst de laatste bladen van de bomen blaast en de winterkou langzaam je voeten verkleumd is het tijd voor iets verwarmends. James Barker Band maakt feel good country hits waar je geheid blij van wordt en die je als vanzelf mee gaat zingen.

Pagina 7 van 330
­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok