fbpx
dinsdag, 27 augustus 2019 09:09

Eric Church dropt nieuwe song 'Monsters'

eric church 2019

Eric Church heeft een nieuwe single uitgebracht!

De song Monsters is afkomstig van het album Desperate Man en is geschreven door Eric Church en Jeff Hyde, geproduceerd door Jay Joyce.

Monsters is de 3e single van Desperate Man na komt na de titeltrack en de #1 hitsong Some Of It.

garth brooks 2019 nederland

Garth Brooks zal binnenkort weer een prijs kunnen toevoegen aan zijn overvolle trofeeënkast.

De prijs heeft de lange naam naugural George H.W. Bush Points of Light Award for Caring and Compassion.

Points of Light is een wereldwijde non-profitorganisatie welke is toegewijd aan het versnellen van een door mensen aangedreven verandering, de prijs is in het leven geroepen om de mensen te eren die oplossingen bieden voor de moeilijkste uitdagingen in de wereld en de bijzondere eigenschappen van zijn overleden oprichter en tevens de 41e president van de Verenigde Staten, George H.W. Bush.

 Alabama Randy Owen Nederland

Na zes shows in juli en augustus te hebben geannuleerd, heeft Alabama nu de resterende 20 datums op hun 50th Anniversary Tour uitgesteld door de gezondheids problemen van frontman Randy Owen.

Randy blijft last hebben van duizeligheid en migraine.

Bassist Teddy Gentry van Alabama heeft de volgende verklaring gegeven:

vrijdag, 23 augustus 2019 08:56

Drake White lijdt aan een hersenaandoening

 Drake White

Drake White onthulde afgelopen juli dat hij lijdt aan arterio-veneuze misvorming, dat is een wirwar van abnormale bloedvaten die slagaders en aders in de hersenen verbinden.

Het nieuws komt aan het licht nadat Drake op 16 augustus op het podium in storte, daardoor zijn optreden in Roanoke, VA. moest beëindigen en naar een ziekenhuis werd gebracht. Drake zegt dat hij in januari de diagnose kreeg na hoofdpijn. Hij ondergaat momenteel een reeks embolisatieprocedures om de bloedstroom naar de getroffen bloedvaten af te snijden.

Image may contain: 2 people, people smiling, people on stage, guitar and shoes

Dan Smyers en Shay Mooney, beter belend als Dan + Shay scorden hun zesde nummer 1 single met All to Myself de song steeg deze week naar de bovenste plek in zowel de Billboard Country Airplay-chart als de Mediabase-chart.

De song is geschreven door Dan, Shay, Jordan Reynolds en Nicolle Galyon All to Myself is de derde single van het titelloze album uit 2018, hieruit volgde eerder de nummer 1 singles Tequila en Speechless.

Pagina 6 van 330
­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok