fbpx

 Maddie Tae

Het new country duo Maddie & Tae dropt op 18 oktober  de EP Everywhere I’m Goin.

Dit is deel twee van hun album. Bathroom Floor, de EP is geschreven door Maddie & Tae met Josh Kerr, en is de opvolger van de hit-single Die From A Broken Heart.

Ronnie Dunn

Ronnie Dunn zal in januari 2020 een new country / rock-album uitbrengen met de titel Re-Dunn.

Het album met 24 nummers bevat populaire nummers die oorspronkelijk zijn opgenomen door oa. Bob Seger, Tom Petty, Van Morrison, Hank Williams, Eric Clapton, George Strait, Tom T. Hall, Eddy Arnold.

 Craig Morgan

Craig Morgan deelt voor het eest in meer dan drie jaar nieuwe muziek met de release van The Father, My Son and the Holy Ghost.

Het nieuwe nummer dat Craig heeft geschreven en geproduceerd, is een ode aan zijn overleden zoon Jerry Greer, die op 19-jarige leeftijd omkwam na een bootongeluk in juli 2016.

"Hoe moeilijk dit lied ook was om te schrijven en hoe moeilijk het ook is om te zingen, het geeft me kracht in mijn geloof in God", zegt Craig via Twitter. "Mijn hoop is dat het hetzelfde doet voor anderen mensen."

donderdag, 29 augustus 2019 08:50

2019 CMA Awards ... de Nominaties

 CMA Awards 2019

De genomineerde voor de CMA Awards van dit jaar zijn  bekend gemaakt door Jimmie Allen en Ashley McBride tijdens Good Morning America.

Midland en Morgan Wallen maakte na de TV uitzending nog via een livestream de overige genomineerden bekend.

Onderstaand het overzicht:

Introducing Nashville

Het zal iedereen al opgevallen zijn in de concert agenda, op 14 oktober Introducing Nashville: Danielle Bradbery, Travis Denning, Devin Dawson en Rachel Wammack in ’t Zonnehuis, Amsterdam

The Country Music Association is een organisatie uit Nashville die zich inzet om Country als genre wereldwijd op de kaart te zetten. Ieder jaar organiseert CMA een wereldtournee om zowel gevestigde countrymuzikanten als opkomende artiesten een podium te bieden buiten hun landsgrenzen. Tijdens ‘Introducing Nashville’ op maandag 14 oktober in het Zonnehuis in Amsterdam, brengen vier Americana singer-songwriters uit Nashville solo en akoestisch hun muziek ten gehore. De liedjes worden omlijst met persoonlijke verhalen en leuke anekdotes. Na de show bestaat de mogelijkheid om alle artiesten uit ‘Music City’ persoonlijk te ontmoeten.

Pagina 5 van 330
­
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok