Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Charley Crockett

Concertagenda
345590777_162704593145723_1330590179517210312_n
Datum: 13 september 2023 19:30

Locatie: Doornroosje

Charley Crockett’s muziek omarmt de rijke tradities van Americana, country, blues en soul, en geeft er een verfrissende en moderne draai aan. Zijn nummers zijn doordrenkt met verhalen over liefde, verlies, avontuur en het alledaagse leven, waardoor zijn muziek een diepe en persoonlijke resonantie heeft bij luisteraars van alle achtergronden.

Met zijn authentieke stijl en uitmuntend vakmanschap weet Charley Crockett keer op keer zijn publiek te betoveren. Of hij nu op het podium staat in een intieme club of een groot festival, zijn energieke optredens en ongeëvenaarde charisma nemen je mee op een muzikale reis die je niet snel zult vergeten.

De Amerikaan heeft al meerdere albums uitgebracht, waaronder het veelgeprezen ‘Lonesome As A Shadow’ en het bekroonde ‘The Valley’. Zijn muziek heeft lof ontvangen van critici en fans over de hele wereld, en zijn groeiende schare trouwe aanhangers groeit gestaag. Op zijn nieuwe album ‘Man From Waco’ brengt Crockett een ode aan James Hand, een singer-songwriter uit Waco die in West Texas naam en faam heeft gemaakt maar daarbuiten altijd tamelijk onbekend is gebleven.

Laat je meevoeren door de hypnotiserende klanken van Charley Crockett en ontdek waarom hij wordt beschouwd als een van de grotere talenten van deze tijd.

 

Attend op Facebook
Adres
Doornroosje

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­