Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

The Chicks

Concertagenda
the-chicks
Datum: 23 juni 2023 20:00

Locatie: Ziggo Dome

The Chicks staan op vrijdag 23 juni 2023 voor het eerst in de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 februari om 10:00 uur via Ticketmaster. In het voorpragramma staat niemand minder dan Maren Morris!

De band The Chicks bestaat uit Martie Maguire, Natalie Maines en Emily Strayer.

Ze zijn niets minder dan iconisch met hun prestaties: de enige vrouwelijke groep die meerdere 'diamond'-verkopende releases heeft behaald én wel 13 Grammy Awards heeft binnen gesleept. Country-supersterren Martie Maguire, Natalie Maines, en Emily Strayer uit Texas brengen al sinds hun debuutalbum ‘Wide Open Spaces’ uit 1998 hun fans in vervoering en zijn nog niet van plan te stoppen!

De bandleden zijn zo veelzijdig dat er niet één enkel woord is om de groep te omschrijven. De groep groeide van kleine band tot een cultfenomeen. Sinds hun debuutalbum WIDE OPEN SPACES in 1998, heeft de muziek van The Chicks wereldwijd fans geroerd en wordt de groep omschreven als een van de meest invloedrijke bands van deze tijd.

 

The Chicks - Gaslighter

 

 

 

Adres
Ziggo Dome, Amsterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­