Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Mike and the Moonpies

Concertagenda
MikeandtheMoonpies_2022
Datum: 8 april 2023 21:00

Locatie: (meerdere data)

Mike and the Moonpies is een Amerikaanse country- en Americana-band uit Austin, Texas. De band werd bijna 15 jaar geleden opgericht door singer-songwriter Mike Harmeier. De band begon destijds als een coverband met een repertoire van ruim 300 nummers. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een Nashvilleband met een eigen sound dat zowel fris als vertrouwd klinkt.

Het zesde album van de heren, genaamd ‘Cheap Silver and Solid Country Gold’ is een knipoog naar de tijd dat de band zijn strepen nog moest verdienen. Voor de opname van het album vloog de band naar Londen. Daar namen ze in de befaamde Abbey Road Studios hun meest avontuurlijke plaat tot nu toe op. Het resultaat is een modern album, doordrenkt met scherpe verhalen, een dynamisch geluid en de bereidheid om ver buiten de gebaande paden te treden.

Tenmidden van de pandemie brachten zij hun zevende langspeler uit, en binnenkort volgt alweer een nieuwe plaat van de band. Hiervan verscheen onlangs al de single ‘Paycheck to Paycheck’. Ter ere van het nieuwe album komen Mike and the Moonpies naar Merleyn om te laten zien dat ze altijd een Texaanse band zullen blijven, maar muzikaal zijn uitgegroeid tot veel meer dan dat.

 

Zaterdag 8 april 2023 - Mike and the Moonpies - Merleyn Nijmegen
Maandag 10 april 2023 - Mike and the Moonpies - Der Aa Theater Groningen
 

 

Attend op Facebook
Adres
Merleyn Nijmegen en Der Aa Theater

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­