Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Steve Earle

Concertagenda
63bfbd19a6a1c
Datum: 4 juni 2023 19:00

Locatie: 013 Tilburg

Steve Earle is een van de meest geprezen singer-songwriters van zijn generatie. Als protegé van de legendarische songwriters Townes Van Zandt en Guy Clark werd hij al snel een meesterverteller op zich. Zijn liedjes werden opgenomen door Johnny Cash, Waylon Jennings, Joan Baez, Emmylou Harris, The Pretenders en talloze anderen.

In 1986 bracht hij zijn debuut ‘Guitar Town’ uit, dat nummer 1 werd in de Country Charts en nu wordt beschouwd als een klassieker in het Americana-genre. Earle blijft creatief in verschillende artistieke disciplines, heeft zowel een roman als een verzameling korte verhalen gepubliceerd, albums geproduceerd voor andere artiesten zoals Joan Baez en Lucinda Williams, en geacteerd (waaronder het veelgeprezen The Wire) en op het podium.

Afgelopen jaar bracht Earle zijn meest recente album ‘Jerry Jeff’ uit, een collectie bestaande uit hit tracks en deep cuts van Jerry Jeff Walker als eerbetoon aan de kleurrijke cowboy troubadour die in oktober 2021 overleed. Voor fans van country, americana, blues en folk: aarzel niet langer en kom genieten van een van de besten in het genre!

Let op: voor deze show zijn alleen seated tickets beschikbaar. 

 

Steve Earle - Copperhead Road

 

 

 

Adres
013 Tilburg

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­