Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda


Geannuleerd

Wegens ziekte van Judy Blank wordt deze show helaas afgelast. Ticketkopers ontvangen een mail met daarin meer info over de restitutie van de aangekochte tickets.

 

Judy Blank

Concertagenda
judy-blank-013
Datum: 15 juli 2021 20:00

Locatie: 013 Tilburg

Met haar groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop maakte ze in Nederland indruk op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en in het buitenland op SXSW en Americanafest. Eén ding is zeker: deze jongedame kan niet stilzitten. Het afgelopen jaar werkte ze aan nieuwe muziek met een sound die we nog niet eerder van haar hebben gehoord. Met nieuwe kleurrijke producties, hitgevoelige melodieën en speelse teksten is het onmogelijk om niet mee te zingen! Van haar hitsingle "Mary Jane" tot de ballad met scherpe randen van "Tangled Up in You", ze weet alle noten te raken. Bereid je vanavond voor op smaakvolle jaren '80 synthesizers, rammelende elektrische gitaren en goedgeklede mannen die niet vies zijn van vuige rock.

 

DIT CONCERT IS AFGELAST

 

 

Adres
Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­