Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

The Martial

Concertagenda
The-Martial
Datum: 4 februari 2023 19:30

Locatie: MEZZ Breda

Op 4 februari 2023 geeft The Martial een concert om de release van zijn meest recente EP ‘Down In My Heart’ te vieren.

Bredase songwriter en multi-instrumentalist The Martial brengt zijn eigen perspectief op countrymuziek. Beïnvloed door een mengeling van stijlen brengt The Martial een verfrissende vorm van muziek die het best kan worden omschreven als een moeiteloze samensmelting tussen moderne country en soft rock.

Door middel van songwriting laat The Martial zijn kwetsbaarheid zien. “Ik schrijf mijn muziek voornamelijk uit een introspectief standpunt, waarbij ik voorzichtig onderwerpen als het leven, liefde en hoop bespreek”, vertelt The Martial. “Gaandeweg zijn er altijd weer nieuwe verhalen om over te schrijven.”

Na de release van zijn debuut EP in 2018 heeft The Martial opgetreden op UK country festival Buckle & Boots en voorprogramma’s verzorgd voor artiesten als Luke Combs, Lindsay Ell en Ashley Campbell. In 2020 legde The Martial de basis voor zijn tweede EP met de release van verschillende singles en de oprichting van zijn eigen platenmaatschappij ‘Butterfly Knife Records’ in 2021.

 

The Martial - Tell Me Where You Are

 

 

 

Adres
MEZZ Breda

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­