Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Boaz

Concertagenda
Boaz-Mezz
Datum: 25 maart 2023 19:30

Locatie: MEZZ Breda

Boaz Roelevink is een singer-songwriter met voorliefde voor country, blues en soul. Nadat Boaz in 2020 de finale bereikte in de SBS6 talentenshow We Want More, werd het hem duidelijk dat hij zijn leven wilde wijden aan muziek.

Hij begon zijn eigen liedjes te schrijven en in samenwerking met ervaren muzikanten als Maurice van Hoek en Mercy John ontwikkelde hij zijn vaardigheden als songwriter. Met als veelbelovend resultaat het album ‘Keep It Simple’, met elf gloedvolle gitaarliedjes met een oorsprong in de Amerikaanse rootsmuziek, waarin hij tekstueel zijn levenslessen en -ervaringen heeft verwerkt. Dingen die hij mee heeft gemaakt en koestert. Over zijn familie, zijn eerste liefde, zijn eerste gebroken hart en ander leed. Maar altijd vanuit een het-glas-is-halfvol-benadering.

 

Boaz - Lovestreet 55

 

 

 

Adres
MEZZ Breda

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­