Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Luke Combs

Concertagenda
luke-combs-world-tour
  7 oktober 2023 19:00

  AFAS Live

Luke Combs, de grootste countryster van dit moment, gaat op wereldtournee. De Amerikaanse zanger staat op zaterdag 7 oktober 2023 in de AFAS Live in Amsterdam. De ticketverkoop start 16 september om 09.00 uur via www.ticketmaster.nl/event/284743.
 
HET CONCERT VAN LUKE COMBS IS UITVERKOCHT
 
Met zijn 32 jaar is hij een van de jongere countrysterren van dit moment, maar met zijn staat van dienst zou je zeggen dat we te maken hebben met een veteraan. De in Asheville geboren Combs heeft drie regelrechte hitalbums onder zijn riem, waarvan laatste wapenfeit 'Growin’ Up’ eerder dit jaar verscheen en direct debuteerde op nummer 1 in de Billboard Top Country Albums-lijst. The New York Times roemt hem dan ook als 'de meest veelbelovende en invloedrijke countryster van de afgelopen vijf jaar’.
Dat zijn muziek ook aantrekkingskracht heeft buiten de Verenigde Staten, bewijst de grote wereldtournee die hij in 2023 start en op zaterdag 7 oktober 2023 hem naar AFAS Live brengt. Een show die iedereen die country een warm hart toedraagt niet wil missen.
 

Luke Combs - Beautiful Crazy

 

 

 

Adres
AFAS live

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­