Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda


Afgelast

Na een mooie editie in 2020 en een 'afgelaste’ editie in 2021 keken we als organisatie enorm uit naar C2C: Country to Country 2022 in Rotterdam Ahoy. De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan C2C 2022 in Rotterdam: aan de indeling van de nieuwe locatie, aan een waanzinnige line-up en het creëren van een veilig festival voor bezoekers, artiesten en crew. 

Helaas is de afgelopen periode gebleken dat het - door diverse onvoorziene omstandigheden - niet mogelijk is om C2C 2022 te organiseren. Dit betekent dat er in 2022 geen C2C plaatsvindt in Rotterdam en Berlijn. 

Uiteraard hopen we in 2023 alsnog C2C: Country to Country in Rotterdam voor jullie te mogen organiseren! Tot dan!

P.s. C2C 2022 in Londen, Dublin en Glasgow gaat wél plaatsvinden. Voor meer info & tickets: www.c2c-countrytocountry.com

 

C2C: Country to Country Rotterdam

Concertagenda
C2C-newcountry
Datum: 5 maart 2022 15:00 - 6 maart 2022 15:00

Locatie: Ahoy Rotterdam

Save the date! Op zaterdag 5 maart en zondag 6 maart 2022 keert C2C: Country to Country terug naar Nederland. En we hebben groot nieuws, want na twee edities in AFAS Live verhuist het festival naar de gloednieuwe RTM Stage in Rotterdam Ahoy. 

Dankzij deze verhuizing zijn we in staat jou als bezoeker een echte festivalbeleving te bieden, waarbij je niet alleen kunt genieten van de beste country acts, maar ook van een goed en uitgebreid horeca-aanbod, een grotere festivalmarkt en nieuwe randprogrammering!

Op vrijdag 4 maart 2022 wordt op een later bekend te maken locatie een pre-party georganiseerd, dus schrijf deze datum ook alvast in je agenda. 

Meer informatie over de line-up en kaartverkoop volgt op een later tijdstip.

 

Adres
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­