Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Robert Plant & Alison Krauss

Concertagenda
Robert-Plant-Alison-Krauss
Datum: 10 juli 2022 16:00

Locatie: Paleis Soestdijk

ROBERT PLANT & ALISON KRAUSS

Op zondag 10 juli 2022 staan een van de grootste rockfrontmannen Robert Plant en een van de beste en meest vooraanstaande artiesten in de countrymuziek Alison Krauss op het podium in de tuin van Paleis Soestdijk tijdens Royal Park Live 2022. 

Met de komst van Robert Plant & Alison Krauss komen twee legendes naar de paleistuin. De Britse zanger Robert Plant maakte als frontman van rockband Led Zeppelin furore met hits als ‘Stairway To Heaven’ en ‘Whole Lotta Love’. Zangeres Alison Krauss is een van de bekendste bluegrass-artiesten van Amerika, haar albums leverden haar 27 Grammy Awards op.

In 2008 gaf het duo voor het laatst samen een concert in Nederland in een uitverkochte Heineken Music Hall. Nu, veertien jaar later, keert het duo terug voor een exclusieve show in Nederland op het podium van Royal Park Live 2022. Tijd voor een avond vol nieuwe muziek en classics uit de country, folk, blues en rock’n roll van hun tweede album ‘Raise The Roof‘.

 

Adres
Paleis Soestdijk

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­