Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Brad Paisley

Concertagenda
brad-paisley-013-2022-ev
Datum: 19 juli 2022 19:00

Locatie: 013 Tilburg

De Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist Brad Paisley keert terug naar 013! De countryartiest is misschien wel de meest prominente figuur in zijn genre, sinds de 00's. Zijn muziek is een eerbetoon aan zijn muzikale voorouders, maar hij weet zijn songs op indrukwekkende wijze te vertalen naar het hier en nu. Tijdens zijn carrière van meer dan 20 jaar heeft de country superster talloze prijzen en nominaties in de wacht gesleept, allemaal als gevolg van zijn ongelooflijk uitgebreide discografie van maar liefst twaalf albums. Niet te vergeten de verkoopcijfers die in de miljoenen lopen en het bizar hoog aantal streams dat blijft binnenkomen. We waren vereerd dat Paisley zijn eerste show ooit op Nederlandse bodem bij ons gaf. Die show verkocht in een vloek en een zucht uit. Vanavond keert hij terug in 013 voor zijn tweede Nederlandse show. Cowboyhoeden toegestaan. 

Als special guest komt Morgan Evans mee. Paisley doet eigenlijk nooit aan kleine supports en Morgan zal ook bij de meeste kenners wel bekend zijn. Ook zijn nummers hebben al tientallen miljoenen streams op Spotify, met zijn hit 'Kiss Somebody' (127 miljoen and counting) voorop.

Mocht je het vorige concert gemist hebben, nu heb je de kans om erbij te zijn!!

 

Brad Paisley verslag

 

 

Adres
Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­