Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Eagles

Concertagenda
eagles
Datum: 17 juni 2022 20:00

Locatie: GelreDome, Arnhem

De legendarische band Eagles geeft op 17 juni 2022 een concert in Arnhem. Het is de start van een tournee om het vijftigjarig jubileum van de band te vieren.

De Eagles - Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit, met Vince Gill en Deacon Frey – komen op 17 juni naar Gelredome, Arnhem. Het optreden is onderdeel van een tournee om het vijftigjarig jubileum van de band te vieren. Tijdens de show spelen zij klassiekers uit hun gehele carrière zoals Hotel California, One of These Nights, Life in the Fast Lane, Desperado en nog veel meer.

 

Little Big Town

Het concert in Arnhem vormt de start van de tournee, die vervolgens Liverpool, Edinburg en Dublin aandoet om op 26 juni in Londen af te sluiten. Bij alle shows behalve die laatste wordt de band vergezeld door special guests Little Big Town.

NPO Radio 2 Top 2000
Het is geen geheim dat de band een graag geziene gast is in de Top 2000. De grootste hit is Hotel California.

 

 

 

Adres
Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­