Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Jason Isbell

Concertagenda
Jason-Isbell-paradiso
Datum: 14 november 2022 19:00

Locatie: Paradiso Amsterdam

Nederlands: De concerten van Jason Isbell and the 400 Unit op 11 en 13 november 2021 zijn verplaatst naar 14 en 15 november 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
--
Singer-songwriter en voormalig bandlid van Drive-By Truckers Jason Isbell worstelde enkele jaren geleden met alcoholmisbruik en liefdesverdriet, maar lijkt sinds het uitbrengen van het album ‘Something More Than Free’, waarvoor hij twee Grammy's won, zijn demonen te hebben verslagen. Zijn huwelijk met Amanda Shires (achtergrondzang en viool) uit zijn begeleidingsband heeft ongetwijfeld meegespeeld in dit geluk. Onlangs verscheen nieuwe plaat 'Reunions', met behulp van producer Dave Cobb, en komt Isbell met zijn band The 400 Unit langs voor een concert in Paradiso.
Voorprogramma: The Rails
Info 14 november 2022 (uitverkocht): https://paradi.so/JasonIsbell-14nov
Info & tickets 15 november: https://paradi.so/JasonIsbell-15nov
Alle genoemde tijden zijn onder voorbehoud.

 

Adres
Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­