Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Danny Vera

Concertagenda
danny-vera-zig
Datum: 30 september 2022 18:30

Locatie: Ziggo Dome

Na jarenlang de kleine zalen te hebben veroverd met recht-uit-het-hart gespeelde Americanamuziek en zijn optredens als huisband van sportprogramma Voetbal Inside, brak Danny Vera in 2019 ook bij het grote publiek door met zijn superhit 'Roller Coaster'. Het nummer pronkte uiteindelijk meer dan een half jaar in de Nederlandse Top 40 en kwam als hoogste binnenkomer óóit binnen op plek 4 in de NPO Radio 2 Top 2000. Een jaar later stootte Danny Vera zelfs Queen van de troon en voerde 'Roller Coaster' de lijst der lijsten aan.
 
Dat Danny Vera een uiterst succesvol jaar a­chter de rug heeft is niemand ontgaan. Naast de nummer 1-notering in de NPO Radio 2 Top 2000 beleefde Danny op muzikaal vlak veel hoogtepunten met een nieuw album, een nieuwe EP en op persoonlijk vlak werd 2020 bekroond door de komst van zijn eerste kind. Afgelopen november bracht Danny Vera zijn album The New Now uit dat op 1 binnenkwam in de Album Top 100, met onder andere hitsingle ‘The Weight’. Verwacht nieuwe songs en oude favorieten van Danny Vera in de Ziggo Dome op 24 december 2021.
 
 

 

Adres
De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­