Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda


CONCERT UITGESTELD

 

James Taylor

Concertagenda
James-Taylor
Datum: 22 januari 2022 20:00

Locatie: AFAS Live

CONCERT UITGESTELD
James vindt het erg jammer om aan te kondigen dat zijn aanstaande Europese tour, die zou starten in januari 2022, is uitgesteld vanwege het coronavirus. Kaartkopers van het concert dat zou plaatsvinden in AFAS Live op 22 januari 2022, ontvangen hier een e-mail over.

Wij zijn op zoek naar een vervangende datum voor dit concert en jouw kaarten blijven geldig voor deze alternatieve datum. Zodra we hier nieuws over hebben over de vervangende datum ontvangen alle kaartkopers een e-mail en plaatsen we dit op onze website.

Voor meer informatie over dit evenement ga je naar mojo.nl/jamestaylor.

 

James Taylor bracht zijn gelijknamige debuutalbum uit in 1968 en is één van de grootste singer-songwriters uit de jaren zeventig. In 1971 scoorde hij een wereldhit met het door Carole King geschreven You’ve Got A Friend.

Het was het begin van een gouden periode voor de Amerikaan met miljoenen verkochte platen zoals Sweet Baby James, October Road en maar liefst vijf Grammy Awards. In 2015 bracht James Taylor voor het eerst in dertien jaar een nieuw studioalbum uit genaamd Before This World, wat hem tevens zijn allereerste nummer 1-album in de Billboard Charts opleverde.

Bovendien werd hij genomineerd voor een Grammy voor Best Pop Vocal Album. In 2020 verscheen zijn Audible Original-memoires Break Shot: My First 21 Years, een zeer persoonlijke en authentieke memoires over zijn eerste 21 levensjaren. In datzelfde jaar bracht hij zijn nieuwste 19e studioalbum American Standard uit, waarmee Taylor dit jaar de Grammy Award voor Best Traditional Pop Vocal Album won. Gezegend met een warme baritonstem en een uniek gitaarspel speelt hij al decennia lang voor zijn trouwe fans.

Voor het concert in AFAS Live zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

 

 

 

 

Adres
Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­