Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

 

Joe Buck Poppodia Tour

Concertagenda
joe-buck-tour
Datum: 6 november 2021 20:00 - 3 december 2021 23:00

Locatie: 7 dates poppodia tour

Joe Buck komt met zijn poppodia tour het hele land door! Vanaf november begint de tour met een optreden in Paradiso Noord en dan door naar Mezz, TivoliVredenburg, De Oosterpoort, De Spot, Doornroosje en Metropool.

 

Poppodia toernee Joe Buck;

17-11-2021 - Paradiso Noord, Amsterdam (tickets)
21-11-2021 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
26-11-2021 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
27-11-2021 - De Spot, Middelburg (tickets)
30-11-2021 - Doornroosje, Nijmegen (UITVERKOCHT)
01-12-2021 - Mezz, Breda (tickets)
03-12-2021 - Metropool, Hengelo (tickets)

 

Joe Buck is een 25-jarige singer-songwriter. Met muziek vol eerlijkheid en emotie schrijft en zingt hij liedjes die puur zijn en dicht bij het hart. In 2017 studeerde hij af aan de Rockacademie en gelijk daarna tekende Joe zijn eerste deal bij Ilse DeLange. Hij reisde meermaals af naar Nashville (USA) waar hij hard werkte aan zijn debuut en veel muziek schreef. Direct na zijn eerste release ‘Black’ ging hij in 2018 in het voorprogramma van country superster Kacey Musgraves, waarmee hij door Noorwegen, Zweden, Denemarken en Duitsland tourde in een echte tourbus. Hij scoorde kort daarna zijn eerste hit met 'The Way You Take Time'. Dit liedje was te horen in een reclamecampagne van supermarkt de PLUS, zat in de Nederlandse speelfilm 'Singel 39' en bracht Joe uiteindelijk een gouden plaat!

 

The Way You Take Time

Hij tourde voor het eerst door Nederland tijdens zijn uitverkochte ‘The Way You Take Time’ tour en uiteindelijk bracht hij zijn debuutalbum 'White Roses' in 2020 uit. De titeltrack is een ode aan de liefde van de ouders van Joe en hun eerstgeboren overleden kind. Joe vertelt graag over zijn liedjes en wat hem dreef om ze te schrijven. Tijdens zijn shows is dit altijd een belangrijk onderdeel. Met zijn nieuwste releases ‘grounded’ en ‘wat als’ laat Joe Buck zien hoe veelzijdig hij is, maar dat zijn liedjes altijd om de emotie gaan rijgt als een rode draad door zijn repertoire heen.

In het najaar van 2021 is Joe te zien als de jongste kandidaat bij Beste Zangers, waar hij zijn warme stemgeluid en krachtige storytelling inzet om liedjes van en voor zijn medekandidaten te vertolken. Verder blijft hij hard werken aan nieuwe muziek en heeft hij ondertussen een boel op de planken liggen voor de toekomst. Tijdens zijn aankomende tour speelt Joe samen met zijn band de liedjes van zijn debuutalbum, van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken.

 

 

Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­