Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda


AFGELAST

De concert promotor heeft bekend gemaakt dat het concert van Keith Urban in de AFAS Live is afgelast. Er komt geen vervangend concert. Tickets worden terugbetaald

Keith Urban

Concertagenda
keith-urban-ahoy
Datum: 22 mei 2022 19:16

Locatie: Ahoy Rotterdam

Viervoudig Grammy Award-winnaar Keith Urban komt op zondag 22 mei 2022 in het kader van zijn langverwachte 'The Speed of Now World Tour 2022’ naar de RTM Stage in Rotterdam Ahoy. De superster - die vorig jaar een grote hit in Nederland scoorde met 'One Too Many’ met P!NK - staat bekend om zijn virtuoze gitaarspel en explosieve, opwindende liveshows.

Voor tickets klik hier

 

 

Keith Urban

Keith Urban is geboren in Nieuw-Zeeland en groeide op in Queensland Australië. Toen een jonge vrouw aan Urbans vader vroeg of ze in zijn winkel een advertentie mocht ophangen waarin ze gitaarles aanbood, gaf hij toestemming in ruil voor lessen aan zijn zoon. Zo leerde Urban op zijn zesde al gitaarspelen. Urban bleek zeer getalenteerd en twee jaar later won hij al verscheidene talentenshows. Hiernaast was hij betrokken bij een acteergroep waar hij leerde om te zingen, dansen en teksten te onthouden.

Beïnvloed door de muzikale smaak van zijn vader, had Urban een voorkeur voor countrymuziek. Hij werd geïnspireerd door countryzangers Glenn Campbell, Don Williams en Dolly Parton en door songwriter Jimmy Webb. Later ontdekte hij Dire Straits en raakte hij onder de indruk van het gitaarspel van Dire Straits voorman Mark Knopfler en Lindsey Buckingham van Fleetwood Mac, waarop hij hun gitaarspel ging onderzoeken en eindeloos oefende tot hij hun technieken onder de knie had.

 

 

Adres
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­