Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda


AFGELAST

Het concert van Nick Shoulders is helaas afgelast.

 

Nick Shoulders

Concertagenda
Nick-Shoulders
Datum: 18 november 2021 19:30

Locatie: Patronaat

Met een prachtige croon en als een echte kunstfluiter belichaamt Nick Shoulders de roots van countrymuziek. Door de diepe banden die hij heeft met de regionale traditionele volksmuziek te combineren met de jaren die hij heeft gespeeld op drukke straathoeken, heeft Nick geprobeerd een hybride vorm te maken van rauwe country met een flinke dosis straatwijsheid. Geboren uit vergeten hollers en gemaakt om het Amerikaanse Zuiden van de 21e eeuw te confronteren. Zoals blijkt uit zijn surrealistische albumhoezen en anachronistische songwriting, is Nicks creatieve output doordrenkt met de gecompliceerde geschiedenis van zijn geliefde huis op het platteland van Arkansas, maar gemaakt als een bewuste berisping van de blinde trouw van countrymuziek aan historische zetels van macht en repressie. Met een vriendelijk woord en een gemene jodel hoopt Nick de 'Try' in het country te repesenteren.

 

Opener Robyn G. Shiels is een singer-songwriter uit Belfast. Shiels heeft in de loop der jaren het label 'doom-folk' gekregen, maar zijn duistere ambacht heeft veel te danken aan de terughoudendheid waarmee hij speelt.

Nick Shoulders - Snakes & Waterfalls

 

 

Adres
Zijlsingel 2 2013 DN Haarlem

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­