Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

 

Mipso

Concertagenda
 Registratie gesloten
mipso
Datum: 7 november 2021 19:30

Locatie: Melkweg Amsterdam

Mipso komt weer naar Nederland! Sinds hun debuut ‘Dark Holler Pop’ uit 2013 is het viertal aan de weg aan het timmeren met hun fijne rootsmuziek in de folk-traditie van hun thuisstaat North Carolina – net als bijvoorbeeld Mandolin Orange, Hiss Golden Messenger en The Avett Brothers. De band, bestaande uit Libby Rodenbough (fiddle), Jacob Sharp (mandoline), Joseph Terrell (gitaar) en Wood Robinson (bas), voegt op hun vorig jaar verschenen, titelloze zesde album wat meer moderne en avontuurlijke geluiden toe aan hun liedjes door samen met producer Sandro Perri (Great Lake Swimmers) de grenzen van hun instrumenten op te zoeken. Na hun prachtige concert in Tolhuistuin in 2019 is nu tijd voor onze Upstairs!

 

Mipso

Sinds Mipso hun veelgeprezen debuut maakten met Dark Holler Pop (2013), heeft het viertal uit North Carolina een aardige fanbase opgebouwd. Mipso’s muziek is weelderig en dynamisch: Een tedere, harmonische rivier stroomt door het hart van de band, maar de rotsachtige aardlagen veranderen met ieder album dat ze uitbrengen. Appalachia smelt samen met moderne alt-country, met vleugjes folk-rock en een ondermijnend gevoel voor humor. Onder dit alles bevindt zich een oprechte passie voor de evoluerende tradities van Americana. Op hun titelloze zesde album (2020), opgenomen op Echo Mountain in Asheville (North Carolina), deelt Mipso misschien wel hun meest avontuurlijke en tekstueel rijke werk tot nu toe.

Mipso is geboren uit North Carolina’s meest uiteenlopende muzikale invloeden, hun uitgesproken unieke sound en onmiskenbare historische tradities van thuisbasis Chapel Hill.

Mipso’s muziek is weelderig en dynamisch: Een tedere, harmonische rivier stroomt door het hart van de band, maar de rotsachtige aardlagen veranderen met ieder album dat ze uitbrengen. Appalachia smelt samen met moderne alt-country, met vleugjes folk-rock en een ondermijnend gevoel voor humor. Onder dit alles bevindt zich een oprechte passie voor de evoluerende tradities van Americana. Met de recente release van het vijfde album van de band 'Edges Run’, zet Mipso de ingewikkelde dans van het verleden en de toekomst voort.

 

Adres
Lijnbaansgracht 234A, 1017 PH Amsterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­