Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

 

Hannah Mae

Concertagenda
 Registratie gesloten
Hannah-Mae-lv
Datum: 17 juli 2021 21:15

Locatie: LantarenVenster

Hannah Mae, de talentvolle singer-songwriter uit Emmen die bekend is geworden met haar debuutsingle Back to You, geeft in duo-setting een concert in het kader van haar Little Things Tour.
 
Back to You, in eerste instantie gebruikt in een televisiereclame, werd een grote radiohit en leverde Hannah veel uitnodigingen op voor radio- en televisieprogramma’s. De single heeft inmiddels miljoenen streams en wordt nog altijd regelmatig gedraaid op de radio. Inmiddels heeft Hannah meerdere songs geschreven en opgenomen in Nashville.
 
Op 11 september kwam de prachtige tweede single Little Things uit, een nummer dat ze schreef met Rob en Matthew Crosby, bekend van The Common Linnets. Het liedje sluit goed aan bij het gevoel dat veel mensen momenteel hebben; het zijn de kleine dingen die het doen. Afgelopen voorjaar verzorgde Hannah het voorprogramma voor Milow in Carré en stond ze op C2C in de AFAS Live. Haar muziek wordt uitgebracht door Spark Records, het label van Ilse DeLange.
____________________________
 
INFO
Datum: zaterdag 17 juli
Aanvang: 20:00 uur
Prijs: € 12,50 (ex fee)
Kaarten zijn verkrijgbaar via:
LantarenVenster: http://bit.ly/Hannah-Mae
Rotown: https://bit.ly/33ijlVb 

 

Adres
Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­