Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Sam Outlaw

Concertagenda
Schermafbeelding-2024-02-07-om-09.29.49-760x428
  2 mei 2024 20:15

  Muziekgebouw Eindhoven

Hij wordt ook wel gezien als de troonopvolger van countrylegende Dwight Yoakam: Sam Outlaw. De singer-songwriter uit Los Angeles heeft met zijn prachtige West Coast countrynummers wereldwijd menig muzikaal hart veroverd. Zijn muziek geeft Sam zelf de naam 'SoCal Country', een eigentijdse interpretatie van countrymuziek met een Californische flair. Outlaw blijft in de basis trouw aan de meest authentieke vorm van country. Verwacht geen speciale effecten of gepolijste producties. Zijn liedjes zijn ijzersterk en tijdloos, compleet met guitar, viool en af en toe een Mexicaans uitstapje. Tijdens dit concert speelt hij naast zijn hits als 'Ghost Town' en 'Trouble' ook nummers van zijn aankomende album.

 

SAM OUTLAW - GHOST TOWN

 

Sinds de release van zijn debuutalbum 'Angeleno' in 2015, geproduceerd door Ry en Joachim Cooder, heeft Sam de wereld vele malen rondgetoerd, o.a. als voorprogramma voor countrygrootheden Kacey Musgraves, John Prine en Dwight Yoakam. Ook is hij meerdere keren verschenen op de Grand Ole Opry in Nashville. Sams nummers zijn te horen geweest in populaire tv-shows zoals Nashville en inmiddels zijn muziek is inmiddels miljoenen keren gestreamd. Op 19 januari bracht hij zijn gloednieuwe single 'Ways To Go', wat een prachtig voorproefje geeft voor zijn aankomende album.

 

 

 

Attend op Facebook
Adres
Muziekgebouw Eindhoven

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­