Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Mike and the Moonpies

Concertagenda
Mike-and-the-Moonpies
Datum: 15 april 2022 22:00

Locatie: Doornroosje

Mike and the Moonpies is een Amerikaanse country- en Americana-band uit Austin, Texas. De band werd bijna 15 jaar geleden opgericht door singer-songwriter Mike Harmeier. De band begon destijds als een coverband met een repertoire van ruim 300 nummers. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een Nashvilleband met een eigen sound dat zowel fris als vertrouwd klinkt.
 
Het zesde album van de heren, genaamd ‘Cheap Silver and Solid Country Gold' is een knipoog naar de tijd dat de band zijn strepen nog moest verdienen. Voor de opname van het album vloog de band naar Londen. Daar namen ze in de befaamde Abbey Road Studios hun meest avontuurlijke plaat tot nu toe op. Het resultaat is een modern album, doordrenkt met scherpe verhalen, een dynamisch geluid en de bereidheid om ver buiten de gebaande paden te treden.
 
Tenmidden van de pandemie brachten zij hun zevende langspeler uit, en binnenkort volgt alweer een nieuwe plaat van de band. Hiervan verscheen onlangs al de single ‘Paycheck to Paycheck’. Ter ere van het nieuwe album komen Mike and the Moonpies naar Merleyn om te laten zien dat ze altijd een Texaanse band zullen blijven, maar muzikaal zijn uitgegroeid tot veel meer dan dat.

 

Adres
Stationsplein 11, 6512 AB Nijmegen

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­