Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

The Mavericks

Concertagenda
376869515_696864999131662_6022326431739541306_n
Datum: 2 mei 2024 20:15

Locatie: Muziekgebouw Eindhoven

De Amerikaanse groep The Mavericks komt voor het eerst naar Muziekgebouw Eindhoven!

De band is een van de meest geprezen en commercieel succesvolle groepen van de vroege jaren '90 en staat bekend om hun fenomenale countrymuziek vol pop-, rock- en Latininvloeden.

In 1998 bereikten ze het toppunt van hun faam met de megahit 'Dance The Night Away'. 3 jaar geleden brachten ze hun eerste volledig Spaanstalige album 'En Español' uit, welke zelfs als nummer 1 binnenkwam op de Billboard Latin Pop Albums Chart!

Net als de hele discografie van de band kan het album 'En Español' niet in één categorie worden ondergebracht. Op het album is een diversiteit aan muzikale stijlen en culturele tradities terug te horen, van tedere bolero's tot briljante mariachi en heruitgegeven Afro-Cubaanse klassiekers. De songs zijn zo divers als Latijns-Amerika zelf, en zo samenhangend als het ideaal van de Amerikaanse smeltkroes. Om deze rijke muzikale paella op smaak te brengen, voegen The Mavericks hun kenmerkende country/rock/Tex-Mex smaken en een verfrissende spontaniteit toe aan de mix.

 

 

Adres
Muziekgebouw Eindhoven

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­