Alle New Country Gigs!

Country Concertagenda

Darius Rucker

Concertagenda
376676465_688135436671285_1955664282834185569_n
Datum: 24 april 2024 19:00

Locatie: Paradiso Amsterdam

De Amerikaanse countryartiest Darius Rucker is een muzikale duizendpoot wiens talent de grenzen van genres overstijgt. Zijn carrière begon als frontman van de rockband Hootie & the Blowfish. Met albums als ‘Cracked Rear View’ veroverde de band de harten van muziekliefhebbers.
Als de band uiteenvalt begint Rucker een solocarrière. Na te experimenteren met zowel R&B als country besluit hij dat country de beste fit is. Een beslissing die hem geen windeieren heeft gelegd; Rucker drukt, mede dankzij zijn kenmerkende stemgeluid en oprechte teksten, met vier Billboard No. 1 countryalbums op overtuigende wijze zijn stempel op de countryscene. Zijn prestaties bleven ook niet onopgemerkt bij de Grammy’s; in 2014 wint hij zijn derde Grammy voor “Best Solo Country Performance”. De gitarist creëert een tijdloos geluid dat zowel melancholie als opwinding oproept bij zijn luisteraars.
Op 24 april keert Darius Rucker na een zes jaar terug naar Paradiso.
 

Darius Rucker - Wagon Wheel

 

Adres
Paradiso Amsterdam

 

Kaart


Image

Koop alleen kaarten bij de officiële voorverkoopadressen!

Hiermee voorkom je dat je a) valse kaarten koopt die geen toegang geven tot concerten b) dat je teveel betaalt. Koop je kaarten alleen via de officiële adressen, zie hierboven. Neem bij twijfel contact op met Ticketmaster ©

Mis je een Gig?

­